Is dit dan hét slot? Noke U-lock

We schreven eerder al over de fiets die je niet kon stelen (Yerka Project) en het enige slot waar je op kunt zitten (Seatylock). We kunnen inmiddels weer een telg aan de rijke sloten familie toevoegen: de Noke U-Lock. Maar dit is wel een hele bijzondere.

De Noke U-Lock bevat alle functies die je verwacht van een simpel en degelijk hangslot. Ingepakt in een vrijwel onverwoestbare stalen behuizing maakt dit het in ieder geval al tot een goed slot. Maar dit is nog maar het begin. Een geïntegreerd alarm zorgt voor goede bescherming tegen dieven. Een sterk, waterbestendig slot, wat wil je nog meer? Nou bluetooth verbinding met app met het slot zodat je smartphone je sleutels vervangt zou leuk zijn. Een druk op de knop en je slot is open. Vertrouw je dit toch niet en wil je een extra beveilingslaag toevoegen dan kun je de functie auto-unlock uitschakelen en heb je het slot open met een druk op de knop in de app.

Telefoon leeg? Geen punt met een simpele code a la morse kun je het slot ook openen. Vanzelfsprekend maak je jou eigen unieke code.

Met behulp van de iOS, Android of Windows Phone app, kun je jouw Noke U-lock snel en veilig delen met iemand anders. U kunt permanent, eenmalig, of met behulp van aangepaste instellingen iemand anders jouw slot laten openen. Het delen van je fiets wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Misschien wel het eerste opstapje naar een snappcar of relayrides voor fietsen? Ik heb hem al besteld.

More from Vincent Ariëns
VANMOOF designers gaan los
Natuurlijk zijn we trots op ‘ons’ Nederlands fietsmerk VANMOOF. Dit gebeurt er...
Read More
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *