Data van de workshops zijn veranderd

De workshops die eigenlijk vanavond van start zouden gaan zijn wegens omstandigheden verplaatst naar een week later. Dit betekent dat de eerste workshop plaatsvindt op 7 okt, de tweede op 14 okt en de derde logischerwijs op 21 okt.

Twijfelde je nog of je mee wilde doen met de workshops, dan heb je nu nog snel de kans om je aan te melden. Eerder schreven we al wat er tijdens de workshops gaat gebeuren. (Let er dus op dat daar de dat niet meer kloppen).

Inhoud workshops:

7 oktober
We gaan beginnen met de hele boel uit elkaar te halen, tijdens het demonteren controleren we huidige onderdelen en kritieke punten in de fiets. We willen wel dat je weg gaat met een fietsje waar je de komende jaren plezier aan gaat hebben!

Aan het eind van de eerste workshop is je fiets volledig gedemonteerd en is er een bestellijst compleet gemaakt voor je eventuele nieuwe dropbar, nieuw stuurlint of dat vette zadeltje.

14 oktober
De tweede workshop staat in het teken van minimaliseren, dan hebben we het voornamelijk over alle haken en ogen die aan je frame zitten. Die halen we er allemaal af!!! (Als je dit wilt uiteraard, anders laten we ze gewoon zitten en doen we er niks mee).

Mocht je jouw frame ook nog in een nieuw (verf)jasje willen steken dan gaat dat ook de tweede workshop gebeuren. Ook hier helpen we je uiteraard met het behouden van geduld en geven we je tips en tricks om het spuitwerk zo strak mogelijk op je frame te krijgen.

21 oktober
Stond je bestellijst nog in de wacht tijdens de eerste workshop, bij de derde en tevens laatste workshop-avond zijn je spullen gearriveerd!! Dit betekent dat je alles binnen hebt en je frame klaar is om weer op te bouwen. Het leukste van de workshop natuurlijk want aan het eind van de workshop fiets je op je nieuwe fiets naar huis, uit ervaring kunnen we vertellen dat je met een kleine omweg zal fietsen. Dus je bent iets later thuis!

De kosten voor de drie avonden zijn 90 euro (exclusief materiaal voor de fiets).

Meld je aan en zet de data vast in je agenda.

More from Thijs Kremers
Een tripje Bütchenbach, DE
Matthijs en ik (Matthijs hoort ook bij Fixiemag, degene die de workshops...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *