De tour in Utrecht betekent: Fietsmarkt!

Okay, we hoeven niet meer te vertellen dat we trots zijn de de Grand Départ van de Tour de France dit jaar in Utrecht is. Het is bijna zover en naarmate de tempraturen letterlijk oplopen, loopt de Tourkoorts net zo hard op. Aankomend weekend is er van alles te doen in de stad. Je kan de tijdrit gaan kijken, of zondag langs de weg gaan staan om de start van de eerste etappe te kijken (waarbij ze onder de dom door komen!).

Maar zo is er ook in de WerkspoorKathedraal in Utrecht een markt georganiseerd door Le Bazarre. Okay, toegegeven, het lijkt een beetje vreemd dat de jongens van Fixiemag bloggen over een marktje. Alleen hebben wij te horen gekregen dat wellicht jouw nieuwe project (nieuwe frameset, of tweedehands fietsje) makkelijk te vinden en mee te nemen is op deze markt!

Fixiemag organiseert binnenkort weer een workshop serie (data worden binnenkort bekend gemaakt). Dus ben jij nog op zoek naar een leuk frame, mooie klassieke wielset of andere onderdelen. Ga dan zeker langs op zondag 5 juli tussen 12.00 en 18.00. (Psst, in de galerij al een kleine sneak peak wat je kan verwachten aan fietsjes!)

 

More from Thijs Kremers
Minute Bicycles
Onlangs is er een nieuw fietsmerk in het overweldigende fietsenwereldje. Minute Bicycles is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *