Fixiemag zoekt bloggers

 

De afgelopen tijd gebeurt er veel bij Fixiemag, we worden vanuit verschillende hoeken benaderd of we niet wat leuks met fixed gear kunnen doen rondom de Tour de France. Nou is dat maar van korte duur, maar er gebeurd ook veel wat Tour onafhankelijk is. De aanvragen die we krijgen zijn allemaal leuke initiatieven. Kenmerkend voor ons; we werken graag mee als we dat kunnen! Het punt blijft wel dat we niet met een heel groot team zijn en ook nog een blog te runnen hebben.

Daarvoor de volgende oproep! Wij willen ons team van bloggers versterken. Ben jij verknocht aan fietsen, en zeker de affiniteit met fixed gear en single speed fietsen? Denk jij dat de wereld mooier wordt als iedereen een mooie fiets heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je dan alleen maar aan het bloggen? Nee hoor, we betrekken je graag in de projecten die langs komen. En uiteraard de Fixiemag team avonden dat we samen zijn.

Reageer in de comments hieronder of stuur een mailtje naar info@fixiemag.com en stel jezelf eventjes voor (lekker kort). We zijn benieuwd naar jouw visie, en waarom jij graag Fixiemag komt versterken!

 

More from Thijs Kremers
Lastig fietsen met een lange rok!
Als fixed gear rijder is het natuurlijk iedere morgen weer een lastige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *