Fietsenrekken, fietsenrekken, fietsenrekken

Mission Bicycle is een winkel en blog en wij volgen ze al een tijdje. Zo nu en dan vinden ze iets speciaals om over te schrijven; Deze keer fietsenrekken.

Alleen in Utrecht al is een bizarre verscheidenheid aan fietsenrekken. Sommige werken goed en veel zijn er gewoon niet praktisch. Je zou zeggen dat de gemeente dit zou “standaardiseren” al zorgt het wel voor verscheidenheid in het straatbeeld.

Mission Bicycle laat in hun blog de meest creatieve fietsenrekken zien ter wereld. Kijk en geniet. En werk je bij de gemeente; Wees geïnspireerd.

More from Bram de Rooij
Velodrome tafel
Pieter van Doorn heeft wel een heel bijzondere tafel gemaakt. Het tafelblad...
Read More
Join the Conversation

1 Comments

 1. says: marcel

  FIXI CRITERIUM

  Een fixie is de afkorting voor een fixed gear fiets, of in normaal Nederlands een doortrapper. Deze fiets heeft als eigenschap dat hij één versnelling heeft en geen vrijloop. Dat betekent dat je de voeten niet stil kunt houden op de trappers. Remmen doe je door tegendruk te geven en als je echt heel goed bent kun je ‘Skidden’. Wanneer je dit doet rem je slippend. Normale remmen ontbreken op de fixie, het is namelijk oorspronkelijk een baanwielrenfiets, en die hebben geen remmen.
  Cycle Vision heeft deze speciale fiets race natuurlijk op het programma staan dus komt dat zien zondag 21 juni , de start is om 13.00 en zal 50 minuten en 5 ronden duren .
  Deze race vind plaats op de halve mijl oval (880 meter)
  Er zijn nog startplaatsen vrij !
  http://WWW.CYCLEVISION.NL (inschrijven)

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *