Een frame zonder dropouts

De jongens en/of meisjes achter Livery Design Gruppe verkopen onder andere fixed gears compleet uit de doos en ook onderdelen die je als fixed gear rijder nodig hebt. Onlangs hebben ze een project online gegooid wat onze aandacht wel trok. Een mooi klassiek frame, heel netjes afgewerkt. Het gebruik van de kleurstelling in de lugs (of juist het accentueren van het gebrek aan lugs) is erg opvallend aan dit frame.

Het kleurgebruik zal niet bij iedereen in de smaak vallen, maar het frame heeft nog een ander opvallend onderdeel. Dat zijn de dropouts (ook hier weer, meer de afwezigheid van dropouts) die opvallend zijn. Een unieke manier om na te denken over dropouts.

De opvallende kijker zal zijn oog ook laten vallen op de gekromde zadelbuis, onder in het frame hebben ze een lichte kromming in de zadelbuis gemaakt wat volgens ons het klassieke frame net een moderne look geeft.

Wij zijn benieuwd wanneer deze in de webshop van LDGruppe te vinden is. (En wat het frame dan uiteindelijke gaat kosten).

More from Thijs Kremers
Short docu ‘My legs, my gears’
Dat er genoeg video’s te vinden zijn op het internet is logisch,...
Read More
Join the Conversation

1 Comments

  1. says: Rosalinda

    Hoe vet is dit zeg!
    Ik rij op een heel oud frame zelf en die heb ik helemaal opgeknapt. Maar dit is wel heel erg vet, ik ga dit in de gate houden om eventueel mijn oude fixed over te klussen op een nieuw frame.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *