Geen verende voorvork, maar stuurpen

In de stad rondfietsen is over het algemeen echt geen probleem, goede fietspaden, zeker voor 26″ wielen waar we als fixed gear rijders natuurlijk het meest op rijden. Maar zowel in Amsterdam als Utrecht, als in iedere stad dorp of gehucht pretty much heb je ook net dat ene straatje (of 100 straatjes) waar voor de sfeer van de stad mooie klinkers liggen. Uiteraard houden we van de sfeer van de stad en alles wat hier bij hoort. Wat alleen minder prettig is in die situaties is die stijve fiets in combinatie met je al dan niet sterke polsen, het blijft af en toe pijn doen op die onverwachte uitstekende klinker. Je raad het al; gewoon een verende voorvork kopen! Ha, mis gegokt!

Redshift sports heeft onlangs een geweldige oplossing weten te maken en deze staat nu op Kickstarter. Wat maakt deze oplossing zo geweldig? Het ziet er uit als een gewone normale stuurpen, en het verende mechanisme is hierin verwerkt! Redshift meldt dat het niet alleen veel comfortabeler fietst, maar dat je zelfs sneller bent! Op de Kickstarter pagina zie nog veel meer details over deze verende stuurpen.

Je kan ze nog backen voor de komende 19 dagen. Het streef bedrag is al bereikt dus ze zullen over een jaar (ongeveer) ook wel de markt op kunnen. Uiteraard kan je nu nog gebruik maken van de speciale Kickstarter actie.

 

 

More from Thijs Kremers
Fixiemag zoekt bloggers
  De afgelopen tijd gebeurt er veel bij Fixiemag, we worden vanuit verschillende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *