Waarom Fixiemag.com?

About Fixiemag.com

Wat doe je als je van digitale media, productdesign en Fixies en Singlespeeds houdt? Juist ja, dan probeer je dat te combineren en er een geheel van te maken. Met Fixiemag.com willen we je inspireren je eigen fiets te bouwen en wanneer nodig gebruik te maken van de door ons uitgedachte en ontworpen onderdelen. Fixiemag legt je uit hoe je een fixie of singlespeed bouwt en vooral waar je op moet letten. We zijn er voor de fietser met weinig geld en de fietser die zich helemaal op zijn project stort. Vooral wil Fixiemag jou stimuleren om er zelf mee aan de slag te gaan en te genieten van het bouwen en rijden van je eigen fiets! Natuurlijk raken we ook onderwerpen aan die het fietsen raken. We zijn gek op innovaties en delen die dan ook graag met je. Houd je Fixiemag in de gaten?

Wie zijn we?

Thijs Kremers@thkremers

Thijs heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en is inmiddels creatief directeur van bureau Moorgen. Een innovatiestudio waarmee hij te gekke concepten in de markt zet. Het meest trots is hij op APERÇU APPAREL Het T-shirt merk dat je met elk shirt een verhaal vertelt. Zodra hij hoorde over fixiemag deed hij direct mee.

Aantal fietsen: drie

Matthijs Ariëns – @matthijsariens

Matthijs heeft Industrieel Ontwerp aan de Universiteit Twente gestudeerd en is mede-eigenaar van ontwerpbureau Demeneer. In de afgelopen 21 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een Grafisch-, Product- en Prototype-ontwerper. Daarnaast fotografeer ik graag, het resultaat daarvan is te zien als achtergrond. Was na drie minuten enhousiast over fixiemag.

Aantal fietsen: vier

Vincent Ariëns – @vincentariens

Vincent is gek op communicatie, nieuwe media en alles wat wielen heeft. Met een oldtimer auto en meerdere Fixies en Singlespeeds thuis combineert hij beide met Fixiemag.com. Vincent heeft Communicatie gestudeerd aan de Univesiteit Utrecht en kwam al vroeg terecht bij één van de mooiste merken van Nederland: Seats2meet.com. Daar is is hij Community Facilitator en dagelijks bezig met de ontwikkeling van Seats2meet.com.

Aantal fietsen: vier

More from Vincent Ariëns
Mokumono vindt de productie van de fiets opnieuw uit!
Het met de hand maken van fietsen is in ons land door...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *